Noutăți myKoolio

Noua programă școlară aduce cu sine 47 de lecții noi pentru clasa a V-a pe www.mykoolio.com

Începând de astăzi, 25 septembrie 2017, sunt disponibile pe www.mykoolio.com 47 de lecții noi pentru clasa a V-a, pentru disciplinele Limba română și Matematică, realizate în conformitate cu programa școlară în vigoare pentru anul 2017-2018.

În momentul de față utilizatorii pot alege, în cazul clasei a V-a, pentru fiecare dintre cele două materii - Limba română și Matematică – între cele 47 de lecții conforme cu noua programă și cele 43 de lecții conforme cu programa anului școlar trecut (2016-2017). A fost lăsată această opțiune la dispoziția elevilor pentru a-i ajuta pe cei care au folosit și în trecut platforma să recapituleze cunoștințele de clasa a V-a.

În curând se vor publica pe platformă și 32 de noi teze de sfârșit de semestru pentru clasa a V-a, realizate în conformitate cu noua programă școlară. Așa cum v-am obișnuit, modelele de teste propuse pentru pregătirea tezelor școlare de la sfârșit de semestru au fost structurate similar testelor de Evaluare Națională pentru a-i familiariza pe copii cu tipul de exerciții cerute ulterior.

Sperăm că modelele de lecții și teste propuse de echipa MyKoolio să îi ajute pe elevi să obțină rezultate excelente la învățătură în noul an școlar și le dorim mult spor la învățătură!