Școala ta

 

DE CE ȘCOALA TA?


 
Programul Școala ta este gândit să sprijine elevii, profesorii, școlile și asociațiile de părinți.
Cu toții ne dorim ca școala să fie ALTFEL - prietenoasă, interactivă, interesantă, un loc unde elevii vin de plăcere și pe care profesorii o consideră a doua lor casă - așa că ne-am hotărât să ne implicăm ACTIV și am creat programul ȘCOALA TA.
GRATUIT LA ȘCOALĂ
GRATUIT LA ȘCOALĂ

din contul profesorului

Folosirea  GRATUITĂ  a platformei MyKoolio la școală, de către profesori, conferă  interactivitate  predării, permite personalizarea lecțiilor în funcție de ritmul de învățare al copiilor, implică o mai bună asimilare a informațiilor, îmbunătățește nivelul de participare al elevilor la ore, stimulează colaborarea, pe termen lung conduce la rezultate mai bune ale elevilor la teste și evaluări, și nu în ultimul rând este ceea ce copiii vor.

LECȚII ȘI EXERCIȚII
LECȚII ȘI EXERCIȚII

conforme cu programa școlară

Echipa de profesori MyKoolio și-a folosit toată priceperea și dăruirea pentru a crea lecții de limba română și matematică, pentru clasele I-VIII, ușor de parcurs și de asimilat. Acestea sunt însoțite de exerciții rezolvate, teste și evaluări recapitulative pentru fixarea cunoștintelor. Toate materialele educative de pe platforma mykoolio.com sunt în conformitate cu programa școlară în vigoare.

SITE-UL ȘCOLII
SITE-UL ȘCOLII

design și găzduire gratuite 

Școlile își pot crea și găzdui GRATUIT site-ul pe portalul www.mykoolio.com, putându-le astfel oferi, în permanență, informații actualizate elevilor, părinților și absolvenților, comunicând mai ușor cu aceștia și stimulând sentimente de mândrie și apartenență în rândul lor.

≤ 45% DISCOUNT
≤ 45% DISCOUNT

pentru grupuri și asociații de părinți

Grupurile și asociațiile de părinți beneficiază de discounturi de până la 45% pentru achiziționarea de abonamente Premium cu valabilitate de 6 luni sau 1 an. Părinții au astfel acces la rapoarte privind activitatea copiilor pe platformă, putând să evalueze obiectiv nivelul cunoștințelor dobândite de aceștia.

 

Beneficii

 

CE OBȚII INTRÂND ÎN PROGRAM?


 
Programul Școala ta reprezintă propunerea de parteneriat MyKoolio cu școlile gimnaziale și asociațiile de părinți în urma căruia toate părțile implicate în proiect au numai de câștigat:

Asociațiile de părinți

 • copiii lor învață atât acasă, cât și la școală conținutul educațional în conformitate cu programa școlară în vigoare într-un mod interactiv și distractiv ( jucându-se) folosind noile tehnologii
 • profesorii copiilor lor pot folosi gratuit platforma la școală pentru predare
 • părinții au acces la note si la statistici despre activitatea copiilor pe platformă, fiind informați săptămânal pe e-mail despre rezultatele copiilor pe platformă
 • beneficiază de discounturi de grup de până la 45% la abonamentele Premium pe platforma mykoolio.com
 • intră într-un program special de susținere a asociațiilor de părinți pentru a face mai ușor rost de fondurile necesare dotării școlilor în care învață copiii lor
 • recomandă platforma și câștigă fonduri suplimentare pentru asociație

Școlile

 • profesorii accesează gratuit de la școală conținutul educațional în conformitate cu programa școlară în vigoare folosind noile tehnologii (e-learning)
 • profesorii care folosesc la clasă platforma primesc o adeverință pentru folosirea tehnologiei e-learning
 • designul și găzduirea gratuită a portalului școlii pe www.mykoolio.com
 • statistici referitoare la activitatea elevilor și profesorilor școlii pe platformă
 • personalizarea conturilor elevilor cu logo-ul școlii
 • diplome pentru activitatea școlii pe platformă

Profesorii

 • accesează gratuit de la școală conținutul educațional în conformitate cu programa școlară în vigoare folosind noile tehnologii (e-learning)
 • fac mereu la clasă lecții educative, dar și interactive și distractive
 • primesc o adeverință pentru folosirea tehnologiei e-learning
 • accesează statistici referitoare la activitatea elevilor claselor lor pe platformă
 • pot utiliza chat-ul intern de pe platformă pentru a comunica cu elevii
 • au posibilitatea de a acorda medalii elevilor

Părinții

 • totul este 100 % online
 • prezentări dinamice și ușor de înțeles de către copii
 • conținutul în conformitate cu programa școlară
 • accesibil de pe orice dispozitiv (telefon, tabletă, PC)
 • îmbinarea jocului cu învățatul (copiii câștigă puncte și medalii în timp ce învaţă)
 • feedback imediat la evaluări
 • accesul constant la rapoarte referitoare la progresul copiilor (e-mail)
 • susține lifelong learning; copiii și părinții învaţă împreună
 • posibilitatea organizării unor cursuri de parenting online
 • concursuri naționale online cu premii pentru copiii lor

Elevii

 • totul este 100 % online
 • prezentări dinamice și ușor de înțeles
 • conținutul în conformitate cu programa școlară
 • accesibil de pe orice dispozitiv (telefon, tabletă, PC)
 • îmbinarea jocului cu învățatul (câștigă puncte și medalii în timp ce învaţă)
 • lecții teoretice, exerciții, teste și teze de sfârșit de semestru
 • feedback imediat la evaluări
 • chat în platformă
 • accesul constant la rapoarte referitoare la progresul copiilor (e-mail)
 • susține lifelong learning; copiii și părinții învaţă împreună

 

 

Pași de urmat

 
Cum poți intra în programul Școala ta dacă reprezinți:
 

Asociație de părinți

Am creat o pagina dedicată pentru programul Școala ta, de unde vei afla toate beneficiile programului nostru pentru copilul tău, pentru școala unde învață, și pentru asociația de părinți a școlii sau pentru grupul vostru de părinți.

Important! Dacă la nivelul școlii tale nu este constituită o asociație de părinți cu personalitate juridică te rugăm să consulți secțiunea Grup de părinți. În cazul în care la nivelul școlii tale există o asociație de părinți cu personalitate juridică, te informăm că vei avea nevoie de suportul acesteia pentru plata facturii și pentru crearea contului în Programul de beneficii și recompense.

Pentru a te putea bucura de toate beneficiile proiectului Școala ta trebuie să apeși butonul Autentificare, să completezi toate datele tale în calitate de părinte (nume, prenume, județ, localitate, e-mail, telefon mobil), să îți alegi o parolă și apoi să bifezi opțiunea Doresc un cont de asociație de părinți. După aceea vei completa toate câmpurile aferente acestei entități, respectiv Codul de Înregistrare Fiscală, Școală, E-mail, An și Clasa. Contul de asociație de părinți va fi creat după bifarea opțiunii Am citit și sunt de acord cu Termeni și condiții.

Important! Pentru a putea participa la acest program este necesar ca asociația de părinți a școlii să aibă personalitate juridică. 

Pasul următor constă în adăugarea copiilor în contul dumneavostră prin simpla apăsare a butonului Adaugă copil din Contul meu. Puteți adăuga un număr nelimitat de copii. Vă recomandăm ca în cazul fiecărui copil din clasă să introduceți alături de datele obligatorii solicitate (nume, prenume, județ, școală, anul, clasa etc.) și adresa de e-mail a părintelui pentru ca acesta să poată primi statistici despre activitatea copilului pe mykoolio.com. Selectați cu atenție toate aceste informații, deoarece alegerea lor corectă va poziționa copilul alături de colegii săi. Parola pentru copii trebuie să aibă minim 4 caractere. La sfârșit faceți click pe butonul Salvează.

Din acest moment conturile copiilor sunt create, însă ele oferă acces doar la conținutul gratuit (primele 2 lecții complete din fiecare semestru, pentru toți anii de studiu). 

Pentru a putea beneficia de toate avantajele platformei mykoolio.com copiii trebuie să aibă abonamente Premium, ceea ce se realizează prin selectarea tuturor copiilor și apăsarea butonului Cumpără abonament Premium.

Pentru asociațiile de părinți oferim 2 tipuri de abonamente (cu valabilitate de 6 luni sau 12 luni) la tarife speciale, ce se bucură de discounturi  cuprinse între 29%  și 45% față de tariful standard.

Număr copii

Tarif abonament 6 luni /copil

Tarif abonament 12 luni/copil

1

150 lei

275 lei

2

145 lei

260 lei

3

140 lei

245 lei

4

135 lei

230 lei

5-20

130 lei

215 lei

21-40

115 lei

200 lei

peste 40

105 lei

185 lei

 

Pentru mai multe detalii consultați http://www.mykoolio.com/lista-preturi-elearning.html

Prin selectarea opțiunii Cumpără abonament Premium veți genera o comandă de cumpărare în sistemul nostru ce vi se va trimite pe e-mail (în format pdf) pe care asociația de părinți pe școală va putea să o plătească prin ordin de plată în contul nostru ale cărui date sunt disponibile mai jos:

My Koolio SRL

Adresa: Str. Ion Campineanu nr. 11, cladirea Union, et.6, spatiul 6.03, sector 1, Bucuresti.

Cod unic de inregistrare: RO34738410

Nr. registrul comertului:J40/8208/03.07.2015

Banca : ING Bank

Cont Iban:RO89INGB0000999905112082

Important!

Pe comandă veți regăsi un mesaj adresat asociațiilor de părinți care nu și-au creat un cont de asociație de părinți în programul nostru de beneficii și recompense. Mesajul conține un link pentru crearea acestui cont. Link-ul este disponibil atât în fișierul pdf, cât și pe e-mail. 

Dacă reprezinți o asociație de părinți cu personalitate juridică poți crea un cont în Programul de beneficii și recompense pentru aceasta și vei obține un discount suplimentar pentru fiecare comandă pe care o faci în sistem. Mai mult, dacă ești mulțumit de platforma noastră și o vei recomanda mai departe vei primi un bonus pentru fiecare comanda a celor cărora le-ai recomandat mykoolio.com. 

Pentru a fi parte din acest program trebuie să accesezi linkul disponibil în comanda ta și să completezi toate datele necesare (codul unic de identificare fiscală, adresa de e-mail, parola și codul asociației care v-a recomandat). Vei primi un cod de refferal pe care de fiecare dată când cineva îl va folosi pentru a cumpăra conturi Premium pe mykoolio.com, asociația de părinți pe care o reprezinți va primi un bonus. Acest cont oferă acces la facturile organizației, precum și la situația curentă a bonusurilor. Alte opțiuni puse la dispoziția utilizatorilor de sistem sunt trimiterea de newsletter către memebri săi și posibilitatea folosirii unui calendar de evenimente. Alături de aceste avantaje, asociația de părinți va beneficia de o secțiune dedicată pe pagina web a școlii găzduită pe mykoolio.com.

Asociația de părinți pe școală va putea să plătească comanda DOAR prin ordin de plată în contul nostru ale cărui date sunt disponibile mai jos:

My Koolio SRL

Adresa: Str. Ion Campineanu nr. 11, cladirea Union, et.6, spatiul 6.03, sector 1, Bucuresti.

Cod unic de inregistrare: RO34738410

Nr. registrul comertului:J40/8208/03.07.2015

Banca : ING Bank

Cont Iban:RO89INGB0000999905112082

După confirmarea plății comenzii în sistemul nostru vei primi factura fiscală pe e-mail și conturile Premium ale copiiilor din asociația ta vor fi activate. Din acest moment copiii și asociația de părinți pe care o reprezinți se bucură de toate beneficiile programului Școala ta:

 • copiii învață atât acasă, cât și la școală conținutul educațional în conformitate cu programa școlară în vigoare într-un mod interactiv și distractiv ( jucându-se) folosind noile tehnologii
 • copiii pot folosi gratuit platforma la școală împreună cu profesorii lor
 • părinții au acces la note si la statistici despre activitatea copiilor pe platformă, fiind informați săptămânal pe e-mail despre rezultatele copiilor pe platformă
 • beneficiază de discounturi de grup de până la 45% la abonamentele Premium pe platforma mykoolio.com
 • intră într-un program special de susținere a asociațiilor de părinți pentru a face mai ușor rost de fondurile necesare dotării școlilor în care învață copiii lor
 • recomandă platforma și câștigă fonduri suplimentare pentru asociație
 • au o secțiune dedicată pe portalul școlii găzduit pe mykoolio.com

Școală

Primul pas al colaborării noastre este să te informăm asupra beneficiilor pe care le punem la dispoziție instituției pe care o reprezinți în cadrul programului Școala ta și anume:

 • profesorii vor accesa gratuit de la școală conținutul educațional creat în conformitate cu programa școlară în vigoare folosind noile tehnologii (e-learning)
 • profesorii care folosesc la clasă platforma vor primi o adeverință pentru folosirea tehnologiei e-learning
 • designul și găzduirea gratuită a portalului școlii pe www.mykoolio.com. Vezi modelul website-ului DEMO pregătit pentru  școala MyKoolio
 • statistici referitoare la activitatea elevilor și profesorilor școlii pe platformă
 • personalizarea conturilor elevilor cu logo-ul școlii
 • diplome pentru activitatea școlii pe platformă

Reprezentanții școlilor trebuie să încheie un parteneriat cu noi pentru a beneficia de toate avantajele programului Școala ta. prounerea noastră de parteneriat este disponibilă aici:
Propunere parteneriat

După ce a fost semnat acordul de parteneriat, te rugăm să ni-l trimiți scanat pe e-mail la adresa contact@mykoolio.com sau prin poștă (în două exemplare) la adresa Union International Center, etaj 6, str. Ion Câmpineanu, nr. 11, sector 1, București. 

În urma semnării acordului de parteneriat școala ta va beneficia de un cont pe portal și își va putea personaliza pagina proprie cu informații reprezentative și va accesa statistici despre activitatea elevilor și profesorilor pe platforma mykoolio.com. Vezi modelul website-ului pregătit pentru școala ta http://www.mykoolio.com/scoala_gimnaziala_mykoolio-s4942/

Portalul poate fi accesat folosind datele de autentificare comunicate prin e-mail de către reprezentanții MyKoolio, ulterior semnării acordului de parteneriat

 • portal dedicat pe mykoolio.com

În portal veți avea posibilitatea de a personaliza pagina web a școlii alegând schema de culori potrivită, selectând secțiunile dorite, adăugând textele și imaginile care vă reprezintă. Mai multe detalii găsiți în secțiunea dedicată administrării portalului.

 • statistici despre activitatea elevilor și profesorilor

Oferim statistici precum numărul de copii și profesori înscriși pe platformă cu conturi Premium.

Interfața de administrare a portalului cuprinde mai multe secțiuni și subsecțiuni- Statistici, Pagini (care include Pagina principală și Despre noi), Documente utile, Galerie, Știri și Setări generale. În continuare vom vedea ce informații cuprind și cum se pot folosi sau personaliza.

 • Statistici

Această secțiune oferă date despre numărul total al copiiilor și profesorilor din școală înscriși pe platformă, precum și al utilizatorilor ce beneficiază de conturi Premium. Alături de acestea mai sunt disponibile detaliile de contact ale celor înregistrați.

 • Setări generale

​Apăsând pe denumirea secțiunii (Setări generale) se va deschide o nouă fereastră Editare setări, unde vei putea completa toate datele de contact ale școlii tale -localitate, telefon, fax, e-mail, orar, adresele canalelor oficiale de social media ale școlii (Facebook, Twitter, Google+), adresa exactă, codul poștal. Ultimul câmp - Culoare generală - permite alegerea culorii definitorii a portalului și aveți posibilitatea de a selecta - oranj, roz, mov, albastru sau verde. Spre finalul formularului găsiți câmpul Sigla, iar prin simpla apăsare a imaginii  vei avea posibilitatea de a încărca din calculatorul personal logo-ul școlii. Totodată vei putea stabili poziția pe hartă a școlii prin simpla mutare a iconitei de localizare la adresa unde e situată școala ta.

 • Pagini

În secțiunea pagini vei introduce toate informațiile relevante despre școala ta. Accesând prin click Pagina principală vei completa mai multe subsecțiuni care vor fi afișate în momentul deschiderii portalului respectiv:

 • Slider
 • Indicatori
 • Noutăți

Grup de părinți

Am creat o pagina dedicată pentru programul Școala ta, de unde vei afla toate beneficiile programului nostru pentru copilul tău, pentru școala unde învață, și pentru asociația de părinți a școlii.

Pentru a te putea bucura de toate beneficiile proiectului Școala ta trebuie să apeși butonul Autentificare, să completezi toate datele tale în calitate de părinte (nume, prenume, județ, localitate, e-mail, telefon mobil), să îți alegi o parolă și apoi să bifezi opțiunea Doresc un cont de asociație de părinți. După aceea vei completa toate câmpurile aferente acestei entități, respectiv Codul de Înregistrare Fiscală, ȘcoalăE-mail, An și Clasa. Contul de asociație de părinți va fi creat după bifarea opțiunii Am citit și sunt de acord cu Termeni și condiții.

Pasul următor constă în adăugarea copiilor în contul dumneavostră prin simpla apăsare a butonului Adaugă copil din Contul meu. Puteți adăuga un număr nelimitat de copii. Vă recomandăm ca în cazul fiecărui copil din clasă să introduceți alături de datele obligatorii solicitate (nume, prenume, județ, școală, anul, clasa etc.) și adresa de e-mail a părintelui pentru ca acesta să poată primi statistici despre activitatea copilului pe mykoolio.com. Selectați cu atenție toate aceste informații, deoarece alegerea lor corectă va poziționa copilul alături de colegii săi. Parola pentru 1trebuie să aibă minim 4 caractere. La sfârșit faceți click pe butonul Salvează.

Din acest moment conturile copiilor sunt create, însă ele oferă acces doar la conținutul gratuit (primele 2 lecții complete din fiecare semestru, pentru toți anii de studiu). 

Pentru a putea beneficia de toate avantajele platformei mykoolio.com copiii trebuie să aibă abonamente Premium, ceea ce se realizează prin selectarea tuturor copiilor și apăsarea butonului Cumpără abonament Premium.

Pentru asociațiile de părinți oferim 2 tipuri de abonamente (cu valabilitate de 6 luni sau 12 luni) la tarife speciale, ce se bucură de discounturi  cuprinse între 29%  și 45% față de tariful standard.

Număr copii

Tarif abonament 6 luni /copil

Tarif abonament 12 luni/copil

1

150 lei

275 lei

2

145 lei

260 lei

3

140 lei

245 lei

4

135 lei

230 lei

5-20

130 lei

215 lei

21-40

115 lei

200 lei

peste 40

105 lei

185 lei

 

Pentru mai multe detalii consultați http://www.mykoolio.com/lista-preturi-elearning.html

Vizualizarea profilului copilului se face din contul meu opțiunea "Copii" făcând click pe butonul "Statistici". Se va deschide o fereastră unde vei putea vizualiza toata activitatea copilului tău.

Daca ai terminat sesiunea de vizualizare a lecției înainte ca aceasta să se închieie, data viitoare când vei accesa lecția aceasta va porni din momentul unde a fost încheiată sesiunea.

După confirmarea plății comenzii în sistemul nostru vei primi factura fiscală pe e-mail și conturile Premium ale copiiilor din asociația ta vor fi activate. Din acest moment copiii și asociația de părinți pe care o reprezinți se bucură de toate beneficiile programului Școala ta:

 • copiii învață atât acasă, cât și la școală conținutul educațional în conformitate cu programa școlară în vigoare într-un mod interactiv și distractiv ( jucându-se) folosind noile tehnologii
 • copiii pot folosi gratuit platforma la școală împreună cu profesorii lor
 • părinții au acces la note si la statistici despre activitatea copiilor pe platformă, fiind informați săptămânal pe e-mail despre rezultatele copiilor pe platformă
 • beneficiază de discounturi de grup de până la 45% la abonamentele Premium pe platforma mykoolio.com
 • intră într-un program special de susținere a asociațiilor de părinți pentru a face mai ușor rost de fondurile necesare dotării școlilor în care învață copiii lor
 • recomandă platforma și câștigă fonduri suplimentare pentru asociație
 • au o secțiune dedicată pe portalul școlii găzduit pe mykoolio.com

Profesor

Pentru a vă crea un cont gratuit de Profesor în platforma noastră, trebuie să urmați câțiva pași simpli:

 1. Vă creați un cont de părinte.
  Faceți click pe butonul Autentificare. În această pagină completați toate datele din secțiunea Creează-ți cont de părinte. Datele pe care le introduceți sunt datele dvs personale.Verificați cu atentie câmpurile Email și Telefon (opțional) deoarece vor trebui validate. După ce faceți click pe butonul Înregistrare veți primi un email de confirmare și în cazul în care ați introdus și numărul de telefon și un mesaj SMS cu un cod de validare. Codul primit prin SMS trebuie introdus în pagina următoare. Acum verificați-vă emailul. Dacă nu găsiți emailul de la MyKoolio verificați și folderul Bulk. După recepționarea emailului trebuie să faceți click pe linkul de confirmare. Din acest moment contul dvs este validat.
 2. După confirmarea contului, vă autentificați.
 3. Vă puteți autentifica folosind secțiunea Autentificare. În acest sens introduceți e-mailul sau numărul dvs de telefon. În fereastra următoare veți putea alege cu ce utilizator vă autentificați. În acest moment aveți în listă doar numele dvs. Bifați numele dvs și introduceți parola. În acest moment veți fi direcționat în pagina dvs Koolio.
 4. Accesati pagina Contul meu din partea stângă jos a tabloului de bord și faceți click pe linkul editarea setarilor contului.
 5. Apăsați butonul Sunt profesor.
 6. Completați integral formularul selectând pe rând județul, materia predată, școala/școlile la care activați și anul (adică clasele la care predați), precum și denumirea acestora (ex. clasa a VI-a B). pentru a adăuga mai multe școli la care predați sau mai multe clase apăsați pe butoanele +/-.
 7. Apăsați butonul Trimite,  iar din acest moment cererea de a deveni profesor MyKoolio este expediată către noi. După procedura internă de verificare a datelor primite, contul dumneavoastră de Profesor va fi activat în maxim o zi lucrătoare.
 8. Veți primi un e-mail de confirmare a activării contului

După confirmarea plății comenzii în sistemul nostru vei primi factura fiscală pe e-mail și conturile Premium ale copiiilor din asociația ta vor fi activate. Din acest moment copiii și asociația de părinți pe care o reprezinți se bucură de toate beneficiile programului Școala ta:

 • copiii învață atât acasă, cât și la școală conținutul educațional în conformitate cu programa școlară în vigoare într-un mod interactiv și distractiv ( jucându-se) folosind noile tehnologii
 • copiii pot folosi gratuit platforma la școală împreună cu profesorii lor
 • părinții au acces la note si la statistici despre activitatea copiilor pe platformă, fiind informați săptămânal pe e-mail despre rezultatele copiilor pe platformă
 • beneficiază de discounturi de grup de până la 45% la abonamentele Premium pe platforma mykoolio.com
 • intră într-un program special de susținere a asociațiilor de părinți pentru a face mai ușor rost de fondurile necesare dotării școlilor în care învață copiii lor
 • recomandă platforma și câștigă fonduri suplimentare pentru asociație
 • au o secțiune dedicată pe portalul școlii găzduit pe mykoolio.com

ușor de folosit

 
 • Înscriere părinte și copil
 • Upgrade la statut Premium
 • Autentificare copil
 • Navigând în universul lui Koolio

ÎNSCRIE-TE ACUM ÎN PROGRAMUL ȘCOALA TA!