Testarea MyKoolio

Ce este Testarea MyKoolio?
Competiție online de matematică și limba română
Concursul MyKoolio

Testarea MyKoolio este o competiție gratuită online adresată copiilor de clasele I-VIII, gândită să evalueze nivelul cunoștințelor de limba română și matematică acumulate de elevi într-o manieră unitară.
Pentru fiecare an de studiu, echipa de profesori MyKoolio, a conceput câte 2 teste de concurs, unul pentru limba română și unul pentru matematică.

Un subiect de concurs va cuprinde 10 exerciții grupate pe mai multe niveluri de dificultate (5 probleme de nivel ușor, 3 medii și 2 mai dificile) din materia predată, conform programei școlare.

Pentru a vă face o idee cât mai bună despre tipul subiectelor am pregătit un test DEMO.

Cum se desfășoară?
Online, Gratuit

Testarea se va desfășura online pe www.mykoolio.com în perioada 22 - 30 aprilie 2020. Este necesar ca părinții elevilor participanți să își facă un cont gratuit pe platforma MyKoolio și apoi să își înscrie copiii pe platformă.

După aceea, copiii vor accesa cea de-a noua planeta din universul lui Koolio, respectiv Testarea MyKoolio. Aceasta planeta are 2 sateliți – limba română și matematică – și, selectând unul dintre aceștia, elevii vor putea accesa testul aferent clasei lor sau testul DEMO.

Copiii au la dispoziție o singură încercare pentru a rezolva testul. Acesta durează 60 de minute.  După finalizarea testului, prin click pe racheta K, participanții vor putea descărca diploma de participare la Testarea MyKoolio. Aceasta se generează automat dacă elevii au realizat un scor de minim 60 de puncte (60%) la test.

Răspunsurile la teste vor fi postate imediat după încheierea perioadei de testare.

Cum se desfășoară?

Cine poate participa?

Toți elevii #kool de clasele I-VIII.

De ce să îți înscrii copilul?

Avantajele testării MyKoolio

Să își evalueze
cunoștințele
Indiferent unde învață, copilul tău își va evalua cunoștintele folosind teste create de profesori de top din România.
Să dobândească
încredere în sine
Obținerea diplomei de participare la Testarea MyKoolio îl va motiva și îl va ajuta pe copilul tău să dobândească încredere în sine.
Să fie
premiat
Oferă-i copilului tău șansa de a fi apreciat și recompensat pentru cunoștințele dobândite în timpul anului școlar! Cu siguranță o merită!
Să învețe
lucruri noi
Exercițiile propuse de echipa noastră de profesori reprezintă nu doar un instrument de evaluare, ci și unul de învățare.
Să se familiarizeze
cu testările
Pregătește-ți din timp copilul pentru examenele importante din viața lui! Fiecare testare la care participă îl ajută să se familiarizeze cu acestea.
Să se
distreze
Arată-i copilului tău că o testare la matematică sau la limba română poate fi distractiv, mai ales dacă e online.

Cum îți înscrii copilul la testare?

Urmează următoarele etape

01 Îți creezi cont pe mykoolio.com

Pentru a participa la concurs trebuie să îți faci cont pe platforma MyKoolio. Intri pe www.mykoolio.com, faci click pe butonul Autentificare și apoi pe Cont nou.

În această pagină completezi toate datele din secțiunea Creează-ți cont de părinte. Datele pe care le introduci sunt datele tale personale, nu ale copilului. Verifică cu atenție câmpul E-mail deoarece va trebui validat.

După ce faci click pe butonul Înregistrare vei primi un e-mail de confirmare.

Acum verifică-ți e-mailul. Dacă nu găsești e-mailul de la MyKoolio verifică și folderul Bulk/Spam/Junk. După recepționarea e-mailului trebuie să faci click pe linkul de confirmare. Din acest moment contul tău este validat.

Te poți autentifica din aceeași pagină, folosind secțiunea Autentificare. În acest sens introdu e-mailul sau numărul tău de telefon.
În fereastra următoare vei putea alege cu ce utilizator te autentifici. În acest moment ai în listă doar numele tău, pe viitor vor apărea și copiii înscriși. Bifează numele tău și introdu parola.
Acum vei fi direcționat în pagina ta Koolio.

Îți creezi cont pe mykoolio.com

02 Adaugi conturi pentru copii

Acum trebuie să adăugi copii în contul tău - fă click pe pagina Copiii mei, completează toate datele necesare, mai puțin semestrele, pentru a le crea copiilor conturi demo. Poți adăuga un număr nelimitat de copii. Parola pentru copii trebuie să aibă minim 4 caractere. La sfârșit fă click pe butonul Cont demo. Dacă mai tarziu vei dori să modifici datele copilului poți face click pe butonul Editează din dreptul fiecărui copil.

Adaugi conturi pentru copii

03 Accesați Testarea MyKoolio

După autentificare cu datele contului lor, copiii vor accesa cea de-a noua planeta din universul lui Koolio, respectiv Testarea MyKoolio. Aceasta planeta are 2 sateliți – limba română și matematică – și selectând unul dintre aceștia elevii vor putea accesa testul aferent clasei lor sau testul DEMO.

După finalizarea testului, prin click pe racheta K participanții vor putea descărca diploma de participare la testare. Diploma este generată automat dacă elevii au realizat un scor de minim 60 puncte (60%) la test.

Accesați Concursul MyKoolio
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigarii, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici. Accept