Păreri myKoolio

C.G.Z.

Iubiții mei eroi, dascălii viitorului vă vor mulțumi pentru pionieratul vostru. Cu o dozare corectă a materialelor exprimate în minimum de cuvinte, prin imagini ce sugerează maximum de sens, în mod cert, reușita este și a voastră.

Citește mai mult

A. C.

Cred că puteți revoluționa ceva în sistemul românesc de învățământ! Mult succes!

Citește mai mult

N.V.

Doresc să experimentez noi metode de învățare pentru a fi mereu la înălțimea așteptărilor elevilor mei.

Citește mai mult

A. F.

Sunt părinte și profesor, institutor-învățător, mai exact și îmi doresc să mă înscriu în acest program! Sunt foarte încântată de ceea ce am citit aici!

Citește mai mult

A.I.

Este o idee foarte utilă. Doresc să aflu cât mai multe lucruri despre proiectul dumneavoastră și bineînțeles să folosesc și eu această platformă.

Citește mai mult

Diana Csorba

Cercetări recente, realizate la nivel mondial, demonstrează elocvent faptul că introducerea tehnologiilor informaționale și comunicaționale în procesul educaţional contribuie într-o mare măsură la îmbunătăţirea rezultatelor învățării elevilor. În primul rând, acest lucru se datorează adaptabilității sporite a acestora la nevoile de învăţare ale formabililor cât și...

Citește mai mult

Oana Daniela Gheorghiu

Persoanele pe care le văd dincolo de monitor transmit informaţii şi bună dispoziţie ,îi simt aproape chiar dacă deschid cursul la 7 dimineaţa sau la 1 noaptea, nu se supăra când repet lecţia de câteva ori fiindcă am mâncarea pe foc sau mă strigă cei mici.

Citește mai mult

Costel Neicu - Brăila

Spaţiul virtual trebuie să ofere cadrelor didactice din toată ţara acces la cursuri online de calitate, la resurse profesionale şi la noutăţile din domeniu. O astfel de platformă va fi de un real folos, demonstrând că oferte complementare învăţământului tradiţional există şi sunt viabile.

Citește mai mult

Cristian Petcu - Brăila

Mi-aș dori o platformă de învățare care să aibă o componentă de evaluare complexă, creată cu scopul testării cunoştinţelor acumulate într-un domeniu, dar şi evoluţiei elevilor conform nivelului specific de dezvoltare intelectuală, testarea capacităţii de efectuare a unor operaţii aritmetico-logice.

Citește mai mult

Magdalena Tâlvan

O platformă de învățare pentru elevi poate fi privită ca o condiție indispensabilă demarării unui proces de inițiere a unor programe de învățare de tip home schooling. Desigur, e doar un prim pas și este posibil să privim într-un viitor în care să existe mai multă deschidere pentru astfel de experiențe educaționale.

Citește mai mult

Daniela Vintilescu

Există dificultăți reale în a aduce la "masa" parteneriatului cele trei instanțe. De ce să nu avem o platformă de învățare, accesibilă tuturor, care să faciliteze întâlnirea, în slujba copiilor noștri, pentru reușita lor școlară dar mai ales umană, în prezent și în viitor!

Citește mai mult

N. M.

Deși îmi iubesc și tratez cu responsabilitate profesia, sunt de foarte multe ori în dificultate după realizarea unei lecții. Nu am toată convingerea că mesajul meu a ajuns la elevi în cea mai accesibilă formă. E foarte greu să convingi doar prin forța explicației fără să apelezi la resursele observației atât de productive în învățarea la elevi.

Citește mai mult
Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigarii, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici. Accept