Păreri myKoolio

Maria S.

În esență lecții, exerciții și probleme de la clasa I la clasa a VIII-a, în plus un personaj simpatic, grafică veselă, animații, în concluzie – ne-a plăcut și mie și Anei, clasa a IV-a. Felicitări!

citește tot

Cristian I.

Problemele și exercițiile de matematică de clasa I sunt relativ ușoare, însă sunt foarte utile pentru însușirea noțiunilor de bază.

citește tot

M.P.

Am folosit testele MyKoolio pentru pregătirea în vederea Evaluării Naționale 2016 la matematică. Modelele propuse de ei sunt structurate asemănător subiectelor oficiale. Pentru noi au fost un fel de recapitulare finală înainte de examen.

citește tot

A.S.

Pentru prima dată în viața ei, fiica mea nu protestează, nu își găsește scuze și nu avem o discuție în contradictoriu despre pregătirea suplimentară la matematică.

citește tot

C.G.

Am un abonament pentru băiețelul meu de câteva luni la MyKoolio. Îmi place că există întotdeauna ceva nou pe platformă– lecții noi, teze, concursuri etc. Se vede că sunt cu adevărat pasionați de ceea ce fac.

citește tot

S.G.

Îmi place abordarea voastră. Lecțiile sunt concise, reușind să îl țină pe copil interesat până la sfârșit. Există câteva exerciții rezolvate ușoare și

citește tot

C.G.Z.

Iubiții mei eroi, dascălii viitorului vă vor mulțumi pentru pionieratul vostru. Cu o dozare corectă a materialelor exprimate în minimum de cuvinte, prin imagini ce sugerează maximum de sens, în mod cert, reușita este și a voastră.

citește tot

A. C.

Cred că puteți revoluționa ceva în sistemul românesc de învățământ! Mult succes!

citește tot

N.V.

Doresc să experimentez noi metode de învățare pentru a fi mereu la înălțimea așteptărilor elevilor mei.

citește tot

A. F.

Sunt părinte și profesor, institutor-învățător, mai exact și îmi doresc să mă înscriu în acest program! Sunt foarte încântată de ceea ce am citit aici!

citește tot

A.I.

Este o idee foarte utilă. Doresc să aflu cât mai multe lucruri despre proiectul dumneavoastră și bineînțeles să folosesc și eu această platformă.

citește tot

I.A.

Aceste lecții vin în ajutorul parinților și celor mici pentru aprofundarea cunoștințelor predate la școală.

citește tot

Diana Csorba

Cercetări recente, realizate la nivel mondial, demonstrează elocvent faptul că introducerea tehnologiilor informaționale și comunicaționale în procesul educaţional contribuie într-o mare măsură la îmbunătăţirea rezultatelor învățării elevilor. În primul rând, acest lucru se datorează adaptabilității sporite a acestora la nevoile de învăţare ale formabililor cât și...

citește tot

Oana Daniela Gheorghiu

Persoanele pe care le văd dincolo de monitor transmit informaţii şi bună dispoziţie ,îi simt aproape chiar dacă deschid cursul la 7 dimineaţa sau la 1 noaptea, nu se supăra când repet lecţia de câteva ori fiindcă am mâncarea pe foc sau mă strigă cei mici.

citește tot

Costel Neicu - Brăila

Spaţiul virtual trebuie să ofere cadrelor didactice din toată ţara acces la cursuri online de calitate, la resurse profesionale şi la noutăţile din domeniu. O astfel de platformă va fi de un real folos, demonstrând că oferte complementare învăţământului tradiţional există şi sunt viabile.

citește tot

Cristian Petcu - Brăila

Mi-aș dori o platformă de învățare care să aibă o componentă de evaluare complexă, creată cu scopul testării cunoştinţelor acumulate într-un domeniu, dar şi evoluţiei elevilor conform nivelului specific de dezvoltare intelectuală, testarea capacităţii de efectuare a unor operaţii aritmetico-logice.

citește tot

Magdalena Tâlvan

O platformă de învățare pentru elevi poate fi privită ca o condiție indispensabilă demarării unui proces de inițiere a unor programe de învățare de tip home schooling. Desigur, e doar un prim pas și este posibil să privim într-un viitor în care să existe mai multă deschidere pentru astfel de experiențe educaționale.

citește tot

Daniela Vintilescu

Există dificultăți reale în a aduce la "masa" parteneriatului cele trei instanțe. De ce să nu avem o platformă de învățare, accesibilă tuturor, care să faciliteze întâlnirea, în slujba copiilor noștri, pentru reușita lor școlară dar mai ales umană, în prezent și în viitor!

citește tot

N. M.

Deși îmi iubesc și tratez cu responsabilitate profesia, sunt de foarte multe ori în dificultate după realizarea unei lecții. Nu am toată convingerea că mesajul meu a ajuns la elevi în cea mai accesibilă formă. E foarte greu să convingi doar prin forța explicației fără să apelezi la resursele observației atât de productive în învățarea la elevi.

citește tot

F. C.

Accesul copiilor mei la o platformă de învățare ar însemna un ajutor considerabil pentru mine ca părinte, sub foarte multe aspecte pe care le voi enumera: - încrederea că materialele sunt selectate de către specialişti, conform dezvoltării intelectuale a copilului (vârstă), fără să existe riscul suprasolicitării;

citește tot

A. M.

Am întâmpinat dificultăți în a-mi ajuta copilul la teme, foarte curând după începerea clasei a II-a. Mi-am exprimat dorința de a participa la câteva ore de curs, pentru a mă familiariza cu metoda de predare, dar mi s-a spus că acest lucru nu este posibil. [...] E nevoie de un cadru virtual care să propună și să sistematizeze modele de lucru de calitate, evaluate riguros de specialiștii...

citește tot

L. Melinte

De multe ori m-am gândit cât de utilă ne-ar fi o platformă de învăţare, unde să avem acces facil la conținutul lecţiilor pe care le parcurge copilul la şcoală: lecții filmate, modele de abordare a unor subiecte de examen, teme de lucru, proiecte şcolare, consiliere pentru părinţii ocupați.

citește tot

C. Scarlat

Am cumpărat copiilor tabletele indispensabile „generației viitorului” și, deși monitorizez modul în care le valorifică, aș fi încântat să descopăr un mediu de învățare sigur care să îi ajute să descopere lumea cu mai multă ușurință și mai ales cu mult mai multă bucurie!

citește tot